dimecres, 7 de març del 2012

Gilda

Al començament d'aquest bloc, la meua idea era parlar dels meus plaers,  però m'he adonat que la cuina ha anat arraconant-ne d'altres que també són molt importants per a mi. Un d'aquests altres plaers és el cinema, tant el clàssic com l'actual. Hi havia una etapa de la meua vida en què podia consumir, afortunadament, més cinema del que puc ara mateix. Es pot dir que tenia més temps... Ara ja feia una temporada que el tenia aparcat i, tot i que no dispose del temps que voldria per a gaudir de moltes més coses que també m'agraden, intente aprofitar-lo al màxim. Per això, volia continuar el bloc afegint de tant en tant fragments, cites, frases famoses i altres coses relacionades amb aquest art, la literatura o altres plaersdemavida. Espere que gaudiu d'aquesta nova secció tant com jo.


Hui començaré amb Gilda, protagonitzada per la bellíssima Rita Hayworth i Glenn Ford, una parella mítica. És una pel·lícula per a gaudir i quantes més vegades la veig, més m'agrada.


Gilda: Tú me odias, ¿verdad?
Johnny: No tienes idea de hasta qué punto.
Gilda: El odio es una emoción muy intensa, ¿no lo has notado? Muy intensa. Yo también te odio. De tal modo que... que creo que voy a morir, cariño. Creo que voy a morir de odio.


L'escena amb la cançó Put the Blame on Mame amb la famosa bufetada.



4 comentaris:

  1. Sensacional Rita Hayworth. Una pel·licula històrica, en blanc i negre (de les que a mi m'agraden) i que encara es va fer més famosa a l'estat espanyol pels "merders" que van organitzar els ultra-catòlics a les portes dels cinemes on s'exhibia. Estarè atent a les noves entrades.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. A mi el cinema clássic, des de molt joveneta, sempre m'ha encantat. Nosaltres tambe erem uns grans consumidors de cinema, pero la vida familiar i el car q es anar al cinema ja no anem amb la frecuencia que ens agradaria.

    Un petonet maca

    ResponElimina
  3. Asela preciosa, eso de no tener tiempo cuando se tiene una familia es cierto...pero poco a poco se va recuperando y eso está claro!
    me encanta tu nueva sección y esta película la adoro!..Para mi Rita hayworth fue una de las mujeres más bellas de la historia..sin la menor duda!
    muchos besitos mi linda y sigue disfrutando de tus placeres!

    ResponElimina
  4. te entiendo tanto!!... el cine es una de mis pasiones... y aunque no tenga familia todavía, ultimamente es poner una peli y quedarme frita..jejeje.. me encanta tu nueva sección!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...