Hui, una recepta ben senzilla i fàcil de fer. Amb molt pocs ingredients, però que queda molt vistosa i boníssima. Quan vaig començar aquest bloc, vaig posar una recepta amb espaguetis negres que també m'agrada molt, però que és una mica més laboriosa. Sempre tinc aquest tipus de pasta a la cuina, i no sé perquè, sempre la faig un dia que no tinc massa ingredients a casa, perquè la pasta per si sola ja dóna molt de color i només li calen pocs ingredients per poder presentar un plat decent. Tots coneixem el típic aperitiu de gula amb allada, jo l'he combinat amb aquestes tallarines, que podem trobar a qualsevol supermercat, abans era més difícil trobar pasta negra.
Tallarines negres amb gula
Ingredients per a 2 persones:
Tallarines negres
1 paquet de gula
3 alls
2 vitets
sal marina
oli d'oliva verge extra
julivert
Tallem els alls en làmines i els sofregim amb un poc d'oli d'oliva (anem amb cura que no es cremen), afegim els vitets i les gules i ho remenem tot.
A banda, coem les tallarines amb aigua bullint i un pessic de sal marina el temps que ens indique el paquet. Els escorrem i els aboquem juntament amb les gules, piquem una mica de julivert i ho saltegem tot junt. Ho servim ben calent i a gaudir.
Mmmm, que bo Asela, m'agrada aquest plat!!!! Ben apetitós!!!
ResponEliminaSenzill però boníssim!!! M'agraden molt les tallarines negres i les gules, o sigui que la combinació fantàstica i vistosa
ResponEliminaPetonets
Sandra
Pocs ingredients, pero un plat molt sabrós.
ResponEliminaJajajaj... una pregunta, amb tu aprenc a cuinar i vocabulari... que són vitets??? són les guindilles, potser???
Un petonet maca
Un plast molt senzill, bo i acolorit, suposo que els vitets, son els vitxos o guindilles
ResponEliminaPetons
A la vista queda molt maco, una combinació molt original.
ResponEliminaVeig que tots ens hem quedat amb els vitets.
Petons.
Me gusta ese contraste de colores y sabores que has metido en ese plato de pasta. Seguro que volaron.
ResponEliminaBesos.
ostres! quina xulada de plat!!! m'ha encantat! petonets guapa
ResponEliminaEs sin duda una de mis maneras favoritas de disfrutar de la pasta.
ResponEliminaTe han quedado de maravilla.
Un besote
Senzill però ben bo. Sempre menjo les gules a la vasca. A veure si hi penso i el proper cop li afegeixo tallarines negres!! :P
ResponEliminaPetoents!!
Asela, me encantan tus tallarines..quedan super vistosos y la foto es muy bonita!!
ResponEliminaTe creeras que con lo que me gustan los productos "raros" nunca me da por comprar tallarines negros?, solo lo hice una vez y no se porque nunca me dio por repetir..ahora me ha dado gracias a ti Asela bonita!!!
Que tengas un muy feliz dia!!!