divendres, 24 de desembre del 2010

Bon Nadal!

Ja falta molt poc per la Nit de Nadal, per a mi tot comença el dia del sorteig de la Loteria de Nadal, que encara que no ens haja tocat res (bé, res, res, tampoc, algun euret, però que no serveix ni per a recuperar el que hem gastat), sempre l’esperem amb il·lusió, i és que no sé què tenen aquestes festes que les fa diferents de les altres. Mira que les tendes ens bombardegen amb decoració de Nadal des del mes d’octubre, però crec que fins que no arriba el dia 22 no comencem a sentir l’esperit nadalenc. Recorde que quan era menuda, eixe era el dia que es feien pastissos de moniato i de cabell d’àngel mirant la tele pendents de si ens tocava la grossa (a veure si un any ma mare em passa la recepta i m’anime a fer eixos pastissos tan bons).
Ara que sóc mare, m’adone que les festes de Nadal es viuen de manera més intensa quan hi ha xiquets a casa; només per veure la careta que posen quan reben els regals, ja val la pena.



Són dies de preparar maletes i passar els dies en família; com que és l’època que fa més fred, abelleix seure al sofà amb una manteta tots junts i veure alguna pel·lícula nadalenca, encara que cadascú té el seu gust...; a mi, m’agraden molt les clàssiques com Sabrina, Històries de Filadèlfia, també les d’aventures com Pirates del Carib, El Senyor dels Anells... Com que tenim més temps (o això sembla), ens podem relaxar més tots junts, jugant, xarrant, llegint...


Disfruteu molt d’aquestes festes amb la família, i que el Pare Noel  i/o els Tres Reis Mags vos porten molts regalets. Ja heu fet la carta? Jo, pensant-ho bé, crec que faré com ella... És una de les cançons de Nadal que més m’agraden.
BON NADAL! 

8 comentaris:

  1. Bon Nadal!!!
    que gaudeixis de la companyia dels que t' envolten i estimen...
    Petonets

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, i bon Nadal a tu també. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Bon Nadal!!
    Jo també tinc els mateixos records,la musiqueta del sorteig de la loteria, les llandes amb els pastissos cami del forn...M´encanta al nadal.I ara a disfrutar del dinar tots junts i a vore la careta de les tres marietes. Un bes ens veiem en un ratet.

    ResponElimina
  4. Hola Asela,
    Per primera vegada entrem al teu bloc i ens ha agradat molt. Com que veiem pels posts que portes publicats que tenim moltes coses en comú, et posem també en el nostre blogroll per anar-te seguint de prop.
    També estem totalment d'acord amb que aquests son dies "de sofà". Nosaltres també estem recuperant algun clàssic del cinema, sense anar més lluny acabem de veure "cantant sota la pluja" un peli que ens encanta i que feia temps que no veiem. Aquesta nit segurament en caurà una altra. La cançó de Nadal que ens regales també es boníssima i amb la veu de l'Eartha Kitt sona sensacional.
    Per tant, ens anirem "veient" (encara que sigui per la xarxa) i et desitgem que passeu unes bones festes i un 2011 ple d'alegries.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Josep: Moltes gràcies pel que heu escrit. Per cert, jo també vaig veure un dia Cantant sota la pluja, m'agraden molt els clàssics i el musical està molt bé, sobretot la cançó més famosa, però si t'he de ser sincera, tot i que no està malament, m'esperava més d'aquesta pel·lícula, la tenia massa idealitzada, es veu...
    Que passeu bones festes i bon any nou. Una abraçada.
    Bea: Gràcies; algun dia ens tocarà a nosaltres fer els pastissos. Ves preparant-te... Un beset.

    ResponElimina
  6. Hola, mis mejores deseos para tí,
    un abrazo.

    ResponElimina
  7. Molt bon any!!!
    Ais, un bon vespre de sofà, manteta i peli... poques coses ho superen! Llàstima que aquests Nadals tinc molta feina universitària per entregar i poques estones tinc, però avui agafaré una de les teves recomanacions i les crispetes m'esperen! ;)

    Que el 2011 et porti tot lo millor... i volem veure aquests pastissets de la mare!
    Petons!
    Sandra

    ResponElimina
  8. Miren: igualmente, Feliz Año Nuevo!!!

    Sandra: gràcies, que tingues també un any nou molt bo. A veure si l'any que ve m'anime a fer la recepta dels pastissos. Ara no puc posar les fotos perquè s'han acabat, en pocs dies van volar...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...