Ja fa temps que em balla pel cap la idea de escriure un bloc, tan de moda actualment. La gent escriu blocs per expressar el que sent, el que fa, el que opina; en definitiva per mostrar tot el que li agrada i que vol compartir amb tothom. Jo he decidit posar un títol al meu bloc, Els plaers de ma vida, ja que Plaersdemavida, com a mi m'hagués agradat ja estava ocupat; la veritat és que sonava millor, però m'hauré de conformar amb el segon nom. Bé, aquest nom em servirà per mostrar-vos alguns dels meus plaers, que són ben variats, encara que, bàsicament estarà dedicat a la cuina i a l'alimentació sana i natural, que és un dels meus grans plaers de la vida. M'apassiona cuinar i crear nous plats, tot i que ja sabem que en la cuina està tot inventat (o quasi tot: hi ha grans cuiners que experimenten amb plats tradicionals i tenen autèntiques creacions, també és veritat que la majoria de les vegades són a partir de receptes ben ancorades), de vegades penses que has inventat un plat nou i descobreixes que ja fa temps que va pel món.
Bé, aquesta és la idea, tot i que, a mesura que vaja escrivint, puc anar aportant coses noves o també diferents.
Esteu tots convidats a llegir-me i també a fer els comentaris que cregueu oportuns. Esperé que vos agrade i que disfruteu el bloc tant com jo.
Jo et llegiré per qué a mi la cuina m'agrada molt també i com se que tu tens molt bona má pues encantada i endavant jejeje,de segur que será tot un exit
ResponEliminaGràcies, Ana María. Ja tinc pensades algunes receptes molt bones. Abans les posava al facebook, però he decidit canviar-ho pel bloc perquè hi puc fer més comentaris i crec que serà millor. A veure què tal va.
ResponEliminaHOla Asela, me hecho seguidor de tu blog, pues me parece muy interesante.
ResponEliminaSoy un poco como se suele decir cocinillas, así pues estoy seguro que aprenderé mucho de tí.
Mucha suerte en esta nueva andadura al frente de tu blog.
Un saludo.
Gracias por los alagos, Óscar. Me alegro de que te guste. Un saludo.
ResponEliminaVaja... si estas d'inaguració... doncs benvinguda aquest món... vigila per que es molt adictiu....
ResponEliminaQue tinguis molt exit amb aquesta etapa bloguera...
Una salutació
Gràcies Neus, ja veig que crea addició, però jo no tinc tant de temps per publicar a diari i tantes receptes. Com ho feu vosaltres, això de cuinar, fer fotos i publicar de seguida? Jo crec que amb una o dues vegades a la setmana ja vaig bé. Salutacions.
ResponElimina