divendres, 31 de juliol del 2015

Musli cruixent amb xocolate

Ara que tinc una mica de temps i estic més descansada, vull compartir una recepta molt senzilla de fer a casa i que sempre la podrem variar en funció dels ingredients que tinguem a la cuina. El musli amb flocs d'avena, barrejats amb cereals inflats, el podem combinar amb fruites seques (avellanes, ametles, nous...), dessecades (panses, orellanes en trossets...), deshidratades (coco, plàtan, maduixes...). Tenim infinitat de possibilitats, tantes com puguem imaginar. És una alternativa energètica per a desdejunar-nos o per a berenar, i amb la garantia que és més sana que els muslis que podem trobar al supermercat.



Musli cruixent amb xocolate

Ingredients: 
Flocs d'avena
Cereals inflats integrals i ecològics (poden ser variats o de només un tipus de cereal, els meus són variats: arròs, mill, dacsa...)
Mel 
Xocolate 
Avellanes




En una cassola posem a parts iguals flocs d'avena i els cereals inflats, encenem el foc i anem calfant-los a poc a poc perquè recuperen el cruixent (normalment els que són ecològics no porten res i no solen estar cruixents, necessiten una mica de torrat, però millor que no agafen massa color perquè no es cremen). 
Afegim una cullerada de mel o dues, això va a gust. Ho remenem molt bé al foc i ho deixem refredar. A mesura que es refrede anirà endurint-se. Quan estiga fred del tot, ho remenem, piquem un poc de xocolate i unes fruites seques, en aquest cas avellanes i ho incorporem tot al musli. Ho posem tot dins d'un pot bonic i ja tenim llest el nostre musli. 
Deliciós amb iogurt i uns trossets de plàtan o amb llets vegetals com la d'ametla o la d'arròs amb coco. Espere que ho pugueu disfrutar tant com la meua família. 

1 comentari:

  1. Me ha gustado mucho su receta la he visto muy sencilla de hacer, gracias a lo bien que lo ha redactado, muchas gracias un saludo.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...