dimecres, 4 de desembre de 2013

Arròs caldós amb conill, costella i rovellons

Aprofiteu ara que encara estem a la tardor i que hem tingut una bona temporada de bolets per a comprar rovellons i fer aquest plat d'arròs caldós, estic segura que vos encantarà i vos calfarà el cos aquests dies de fred.



Arròs caldós amb conill, costella i rovellons

Ingredients per a dues persones:
arròs redó (o nembo, jo vaig utilitzar aquest i em va quedar molt bo)
conill trossejat
costelles de porc trossejades
un grapadet de pésols
1 o 2 tomates madures
2 o 3 alls
un grapat de rovellons
oli d'oliva verge extra
sal marina
aigua mineral



En primer lloc netegem els rovellons i els tallem en trossos. Els posem a sofregir amb una cullerada d'oli d'oliva i un all picadet. Els tenim uns minuts i els reservem en un plat.
En la mateixa cassola posem el conill trossejat i les costelles i els sofregim fins que estiguen daurats, hi afegim els pésols, la tomata ratllada i un all picadet. Continuem sofregint-ho tot i quan estiga cuit ho cobrim bé d'aigua, hi afegim una culleradeta rasa de sal i ho fem bullir tot uns 20 minuts perquè el caldo agafe un bon sabor.
Uns 5 minuts abans de tirar l'arròs, incorporem els rovellons que teníem reservats al caldo i els fem bullir una mica.
Tirem l'arròs i el coem segons la varietat que hàgem triat. L'arròs pot quedar caldós o melós, segons la quantitat de caldo que tinguem o de com ens agrade més.
I ara, a gaudir d'aquest plat tan suculent de tardor.

3 comentaris:

  1. Tot un senyor plat, una delícia amb els rovellons. Petons.

    ResponElimina
  2. Aquest és d'aquells conills que passen sense gana, Asela! Que bo!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...