Delícia de mató amb mel i cireres
Una terrina de mató o brull (la meua era de 400 grams)
2 cullerades soperes de mel
uns 100 grams de cireres
Amb una terrina de mató ens eixiran unes 3 o 4 racions. Formem unes boles amb les mans (com si estiguerem fent mandonguilles) i les deixem en les copes o tasses on les servirem.
Posem les 2 cullerades de mel en un cassó i hi afegim les cireres tallades per la meitat i sense pinyol.
Encenem el foc i deixem que tot es confite uns 15 o 20 minuts a foc lent; la mel no ha de reduir de volum, simplement s'hi han de confitar les cireres. De l'altra manera, ens quedaríem sense salsa.
Apaguem el foc i deixem refredar la salsa.
Repartim la salsa de mel i cireres damunt de cada bola de mató i ho servim. Quina delícia!
Nota: Les fotos de les dues últimes entrades estan fetes amb el mòbil, per això han eixit tan desenfocades. Així és que he pensat que, ara que ja tinc la càmera nova (perquè aquestes fotos ja les tenia fetes), quan torne a fer les receptes, repetiré les fotos i les canviaré. De moment, vos haureu de conformar amb aquestes.
No voldria acomiadar aquesta entrada sense agrair a Tortaes i panyals els dos premis que m'ha atorgat. La veritat és que no m'ho esperava. Moltes gràcies, guapa!
Gracies a tu perque tho mereixes poa a poc hi hauran mes premis una pregunteta que es el mato??? Salutacions besets guapa
ResponEliminaEl mató és el brull o, en castellà, "requesón" (ho he indicat en els ingredients).
EliminaGràcies per tot
Quina deliciia!!! un postre molt bo, vistós però sobretot original!! petons
ResponEliminammmm, què bo i temptador!
ResponEliminacom va tot? com va l'estiu?
He posat rebaixes a la tenda i també faig un sorteig. Ho has vist? T'ho dic per si vols participar!
Una abraçada.
Asela, una bona presentació encara que sigui amb el mòbil.
ResponEliminaPtnts,
Nani
Unes postres senzilles i alhora delicioses.
ResponElimina