Hui, una recepta ben senzilla i fàcil de fer. Amb molt pocs ingredients, però que queda molt vistosa i boníssima. Quan vaig començar aquest bloc, vaig posar una recepta amb espaguetis negres que també m'agrada molt, però que és una mica més laboriosa. Sempre tinc aquest tipus de pasta a la cuina, i no sé perquè, sempre la faig un dia que no tinc massa ingredients a casa, perquè la pasta per si sola ja dóna molt de color i només li calen pocs ingredients per poder presentar un plat decent. Tots coneixem el típic aperitiu de gula amb allada, jo l'he combinat amb aquestes tallarines, que podem trobar a qualsevol supermercat, abans era més difícil trobar pasta negra.
Tallarines negres amb gula
Ingredients per a 2 persones:
Tallarines negres
1 paquet de gula
3 alls
2 vitets
sal marina
oli d'oliva verge extra
julivert
Tallem els alls en làmines i els sofregim amb un poc d'oli d'oliva (anem amb cura que no es cremen), afegim els vitets i les gules i ho remenem tot.
A banda, coem les tallarines amb aigua bullint i un pessic de sal marina el temps que ens indique el paquet. Els escorrem i els aboquem juntament amb les gules, piquem una mica de julivert i ho saltegem tot junt. Ho servim ben calent i a gaudir.